İSTANBUL / BEYOĞLU - Muallim Cevdet Ortaokulu

Ekm

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. 100 yıl önce, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde atılan adımlarla Türkiye, bağımsızlığını ilan etti ve tarihi bir dönüm noktasına imza attı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizlere geçmişteki kahramanlıklarımızı hatırlatmanın yanı sıra, geleceğe dair büyük hedeflerle dolu olmamız gerektiğini de hatırlatıyor. Bu büyük milletin, birlik ve beraberlik içinde, demokrasiye, özgürlüklere ve insan haklarına verdiği önemi her daim korumalıyız.

Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye'nin aydınlık geleceği için umut dolu bir başlangıç olmalıdır. Ülkemizin kalkınması, refah seviyesinin artması ve demokratik değerlerimizin korunması adına hep birlikte daha fazla gayret göstermeliyiz.

Bu anlamlı günde, milletçe birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizin temel değerlerini daha da yücelterek, gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakma azmi ve kararlılığıyla hareket etmeliyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

Rehberlik ve araştırma merkezi okulumuz 8. Sınıf öğrencileri için “Teknolojiyi Bilinçli Kullanma” semineri verdi.

Ekm

Cuma günü bayrak töreninde Filistinde hayatını kaybeden çocuklar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Muallim Cevdet İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Ekim 2023 Salı Günü okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Haz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tüm Türkiye'de 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası, 'Temiz Deniz, Temiz Dünya' temasıyla kutlanıyor.

Haz

LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan için düzenlenen "Haklarımla Çocuğum" temalı yarışmada 6/A sınıfından DERİN GÜL adlı öğrencimiz şiir dalında İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur. Kendisini tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Afet ve Acil Durumlarda Yapılması Gerekenler