İSTANBUL / BEYOĞLU - Muallim Cevdet Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Birinci Dünya Savaşı sırasında, Çanakkale Boğazı'nda yaşanan bu kahramanca mücadele, düşmana geçit vermemenin ve vatan sevgisinin en güçlü örneklerinden biridir. Türk askerinin azim ve cesareti, düşmanı bozguna uğratmış, tarihe altın harflerle yazılan bir zaferin temelini atmıştır. 18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberlik içindeki gücünü ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği mücadeledeki en önemli derslerden biridir ve her yıl büyük bir gurur ve coşkuyla anılmaktadır.

Mrt

Ortaokulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kızılay iş birliğiyle düzenlediğimiz kan bağışı organizasyonu sona erdi. Sizlerin büyük desteğiyle birçok hayatı kurtardık. Katılımınız ve bağışlarınız için teşekkür ederiz! Bir sonraki iyilik etkinliğimizde buluşmak üzere.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlu Olsun!

Bu özel haftada, bilimin ve teknolojinin büyüleyici dünyasını bir kez daha kutluyoruz. İnovasyonun ve keşiflerin önemini vurgularken, bilimin aydınlattığı yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Geleceği şekillendiren bilim insanlarına ve teknoloji uzmanlarına minnettarız. Birlikte, daha aydınlık bir geleceğe adım atıyoruz!

Mrt

Muallim Cevdet Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerin güvenliği için bir adım önde! Bugün gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatıyla, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin acil durumlarda nasıl hareket etmeleri gerektiğini pekiştirdik. Herkesin sakin ve düzenli bir şekilde güvenli alanlara ulaşması, okulumuzun deprem önlemlerinin ne kadar etkili olduğunun bir kanıtı!

Mrt

Bugün, İstiklal Marşımızın kabul edildiği büyük bir gün! Milletimizin birlik ve bağımsızlık aşkını en güzel şekilde ifade eden bu marş, gururumuz. İstiklal Marşı'mızın kabulünün yıl dönümünde, milli değerlerimize daha çok sarılıyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.

Mrt

8/F-G sınıfları öğrencilerimiz Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi okuluna tanıtım gezisi düzenlendi.Gidilen okul hakkında bilgiler alındı ve okulların tüm birimleri dolaşıldı. Öğrencilerimizin okul hakkında kapsamlı bilgi sahibi olduğu bu gezi için emeği geçen Cihat Çatık, Betül Çatık ve Seda Akdemir hocalarımıza ve ziyaret edilen okulun personellerine teşekkür ederiz.

Mrt

8/F-G sınıfları öğrencilerimiz Yıldız Teknik Üniversitesi Maçka M.T.A.L okuluna tanıtım gezisi düzenlendi.Gidilen okul hakkında bilgiler alındı ve okulların tüm birimleri dolaşıldı. Öğrencilerimizin okul hakkında kapsamlı bilgi sahibi olduğu bu gezi için emeği geçen Cihat Çatık, Betül Çatık ve Seda Akdemir hocalarımıza ve ziyaret edilen okulun personellerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5/E sınıfından AZRA KALAYCI ''GÜZEL HİKAYE OKUMA YARIŞMASI'' nda  3. oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

İstiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim yılı Muallim Cevdet İlkokulu Harezmi Eğitim uygulamaları başladı.

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür.