İSTANBUL / BEYOĞLU - Muallim Cevdet Ortaokulu

Öğrencilere Siber Güvenlik Bilgilendirme Sunumu: Çevrimiçi Güvenlik Bilinci Artıyor

Muallim Cevdet Ortaokulu öğrencileri, siber güvenlik konusunda bilgilendirici bir sunumla aydınlatıldı. Okulumuzun öğrencileri, dijital dünyada karşılaşabilecekleri potansiyel tehlikeler hakkında bilinçlendirildi ve çevrimiçi güvenliklerini artırmak için alabilecekleri önlemler konusunda yönlendirildi. Sunum, öğrencilere internetin güvenli kullanımı, kişisel bilgi paylaşımı, güçlü parolalar oluşturma ve çevrimiçi dolandırıcılık gibi konularda temel bilgiler sunarak bilinçlenmelerini sağladı.

Öğrenciler, siber dünyanın potansiyel tehlikelerini anlamak ve kendilerini korumak için gerekli adımları atmaya teşvik edildi. Bu bilgilendirici sunum, öğrencilerin dijital okuryazarlık düzeylerini artırmak ve çevrimiçi ortamda güvende olmalarını sağlamak için önemli bir adım oldu. Okulumuz, öğrencilerin güvenli bir çevrimiçi deneyim yaşaması için eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına devam edecektir.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 22:42 - Görüntülenme: 43